Al het beschikbare lesmateriaal van jouw vak in één overzicht

Tegenwoordig is er zoveel lesmateriaal beschikbaar in Learnbeat dat het prettig is om daar makkelijk in te zoeken. Welk lesmateriaal is geschikt voor mijn niveau en leerjaar? Hebben andere docenten al lesmateriaal gemaakt over dit onderwerp? Learnbeat biedt al het beschikbare lesmateriaal voor jouw vak en leerjaar aan in één overzichtelijke bibliotheek.

Al het lesmateriaal binnen één omgeving

In de bibliotheek vind je in één overzicht al het lesmateriaal waar jij recht op hebt. In het overzicht verschijnen bestaande methodes die aansluiten bij jouw vakken, maar ook lesmateriaal dat gemaakt is door andere docenten. Ook jouw eigen gemaakte lesmateriaal vind je terug in de bibliotheek. Je vindt hier alle beschikbare methodes in Learnbeat.

Lesmateriaal geselecteerd op jouw vak, niveau en leerjaar

De bibliotheek van Learnbeat herkent jouw vak, niveau en leerjaar en selecteert op basis hiervan het beschikbare lesmateriaal. Geen zorgen als je meerdere vakken, niveaus of leerjaren lesgeeft! Ook hiermee wordt rekening gehouden.Voeg interessante content gemakkelijk en snel toe aan jouw klassen

Wanneer je interessante content hebt gevonden wat je graag wilt toevoegen aan jouw klas, kan dat direct met één klik op de knop. Je kunt ervoor kiezen om hele lesmethodes in één keer toe te voegen aan je klas. Of voeg snel losse lesbrieven en toetsen toe.

Learnbeat zelf ontdekken en uitproberen?

Vraag een proefaccount aan of neem voor meer informatie contact op met support@dedact.nl.