dile-leeromgeving_learnbeat-staat-niet-stil-en-ontwikkelt-zich-door

Nieuw en verbeterd in Learnbeat in oktober en november

De digitale leeromgeving Learnbeat is continu in ontwikkeling. In september waren we druk bezig om docenten én leerlingen een vliegende start van het schooljaar te geven. Ondertussen werkte team techniek – op veler verzoek – aan de sorteringsmogelijkheden van leerlingen op het voortgangsscherm. Ook is het nu mogelijk om per unieke leerling alle recente antwoorden in te zien. Met deze verbeteringen maken we Learnbeat nog gebruiksvriendelijker voor docenten in het VO en MBO.

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Recente antwoorden van één leerling inzien

Tot nu toe kon je als docent antwoorden nakijken per opgave of activiteit. Je ziet dan dus alle antwoorden die alle leerlingen gegeven hebben op die ene opgave. Die nakijkfunctie in Learnbeat is er gewoon nog steeds. Wil je in sommige gevallen één leerling individueel nakijken? Dat kan nu ook: je kunt nu per leerling nu alle recente antwoorden inzien. 

Kies zelf wanneer je welke nakijkfunctie wilt gebruiken. Je kunt tussendoor makkelijk wisselen wat je wilt zien van jouw leerlingen.

Jouw leerlingen sorteren op voortgang en scores

Werkte je ook vorig schooljaar al met Learnbeat? Dan ken je het voortgang- en resultatenscherm vast al goed. Jij kunt hier als docenten nu nóg meer informatie uithalen over je leerlingen en klas. 

Het is nu mogelijk om leerlingen in volgorde te sorteren op:

  • Score: Wie heeft de meeste opgaven goed beantwoord, wie de minste?
  • Aantal gemaakte opgaven: wie heeft de meeste opgaven gemaakt, wie de minste?
  • Tijdsduur: wie heeft het kortste gewerkt aan opgaven, wie het langste?

Deze informatie kun je per hoofdstuk inzien, maar ook per paragraaf en activiteit.

Ken je onze support-artikelen al?

Op support.learnbeat.nl geven we antwoord op alle vragen die je kunt tegenkomen als je werkt met Learnbeat. Of je nu net met Learnbeat werkt of al drie jaar zelf lesmateriaal maakt: dit is een handig naslagwerk waar je zelf snel je informatie kunt vinden. Klik op de toeter of ga direct naar support.learnbeat.nl.

De support-artikelen zijn up-to-date zodat je ook direct uit de voeten kunt met de nieuwste features van Learnbeat, of als er iets aangepast is in een al bestaande functie.

Icon_functionaliteiten

Probeer hoe Learnbeat werkt

Ervaar het gemak van digitaal onderwijs nu zelf: neem n kijkje in een Learnbeat-proefaccount. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Vraag ‘m hier direct aan:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?