nieuw & verbeterd in Learnbeat - dec

Nieuw en verbeterd in Learnbeat in december

Ook vanuit huis maakt het team van Learnbeat onze digitale leeromgeving steeds een stukje sneller, beter en makkelijker in gebruik. We roepen “dankjewel” naar de trouwe gebruikers die dit jaar de moeite namen om ons feedback te geven! Mede dankzij jullie kunnen we Learnbeat nóg beter afstemmen op de wensen en behoeften van docenten. Twee van die wensen zijn deze maand in vervulling gegaan: je kunt nu direct samen met collega’s aan de slag met eigen lesmateriaal maken én lesmateriaal snel terugvinden met de nieuwe zoekfunctie.

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Eenvoudig samen met je collega’s werken aan lesmateriaal

Samenwerken met je collega’s aan eigen lesmateriaal is vanaf nu een stuk laagdrempeliger! Je kunt namelijk zélf je collega’s uitnodigen om samen te werken aan lesmateriaal. Daarna kunnen jullie direct samen aan de slag. Je hoeft dit nu dus niet meer te regelen via ons support-team. 

De collega’s die jij uitnodigt kunnen voor jouw klas lesmateriaal aanpassen en toevoegen. Of het nu gaat om een toets in elkaar zetten, het maken van extra oefenopgaven of complete eigen lesmethodes. 

Werkt jouw sectie al met Learnbeat? In dit artikel lees je hoe jullie samen aan de slag gaan.

samen lesmateriaal maken in learnbeat

Snel het juiste lesmateriaal vinden met de zoekfunctie

Weet je even niet meer in welk hoofdstuk of paragraaf die ene leuke vraag ook alweer staat? Of weet je nog wel bij welk onderwerp je gebleven was, maar niet meer precies waar die opgaven staan? Om die reden hebben we -op veler verzoek- de knop ‘zoeken’ toegevoegd waarmee je kunt zoeken binnen het lesmateriaal in Learnbeat. Opgespoord? Dan navigeer je direct naar de juiste opgave.

Ook leerlingen kunnen zoeken
Ook leerlingen kunnen nu zoeken in Learnbeat. Bijvoorbeeld als zij snel de uitleg over een onderwerp erbij willen pakken.

Werken jullie al met Learnbeat? Lees hier hoe je kunt zoeken in lesmateriaal.

Werk je al met Learnbeat? Bekijk de supportartikelen

Ons supportteam schrijft handige artikelen waarin de meest gestelde vragen worden beantwoord. Hierin lees je voor elke functie in Learnbeat een stap-voor-stap instructie. 

Kom je er toch niet uit of vind je het fijn als iemand je te woord staat? Druk op de toeter links-onderin Learnbeat of bel ons (op werkdagen tijdens kantooruren).

Icon_functionaliteiten

Meer weten over werken met Learnbeat?

Werkt jouw school nog niet met Learnbeat en wil je vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden van de digitale leeromgeving? Vraag hier meer informatie aan over Learnbeat.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?