deze-updates-en-ontwikkelingen-kun-je-verwachten-van-Learnbeat

Wat kun je van Learnbeat verwachten komend schooljaar?

Learnbeat blijft zich ontwikkelen om aan alle wensen en behoeftes van docenten te voorzien. Het einde van schooljaar 2017/2018 nadert en de zomervakantie kan bijna beginnen. Wij kijken graag alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

Een digitale portfolio-functie

Leerlingen zijn tijdens hun schoolperiode druk bezig met activiteiten voor loopbaanoriëntatie(LOB) of het Plusdocument. Learnbeat biedt leerlingen daarom de mogelijkheid om deze projecten digitaal te maken en bewaren. Leerlingen gaan zelf aan de slag met het portfolio. Jij kunt als docent het portfolio bekijken en feedback geven.

Inhoud van een portfolio in Learnbeat Met afbeelding van een gevulde boekenkast en het onderwerp 'creativiteit' geselecteerd.

Studieplanner

Vanaf schooljaar 2018/2019 kun je gebruik maken van de Learnbeat studieplanner. Per week plan je als docent in wat er gedaan moet worden. Je kiest zelf wanneer je de studieplanner deelt met leerlingen en ziet direct hoe ver ze gevorderd zijn.

Vraag direct je gratis studieplanner proefaccount aan en bekijk de mogelijkheden.

ThiemeMeulenhoff lesmethodes in Learnbeat

Afgelopen jaar zijn Learnbeat en ThiemeMeulenhoff vol trots en enthousiasme een samenwerking aangegaan. Op dit moment zijn Op NiveauFeniksNew Interface en De Geo leerjaar 1 en 2 op alle niveaus beschikbaar. Impact is zelfs beschikbaar voor de gehele onderbouw. Deze lesmethodes van ThiemeMeulenhoff in Learnbeat te combineren met eigen materiaal (gemaakt door jezelf of collega’s) en met ander lesmateriaal dat beschikbaar is in Learnbeat.

Ontdek Learnbeat zelf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal lesgeven en leren? Vraag hier je gratis proefaccount van Learnbeat aan en probeer rustig uit wat je hier als docent mee kunt. Geen zorgen: je zit nergens aan vast.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?