Bestel hier jouw studentlicentie

Bestel hier je licentie op ‘Verzorgende-IG & Combi Verzorgende-IG / Begeleider Maatschappelijke Zorg, ZorgPad Zorg & Welzijn, Niveau 3’. Om te bestellen vul je onderstaand formulier in. Je rekent af met iDeal en ontvangt je activatiecode direct per e-mail.

Heb je een vraag over het bestelproces of je bestelling? Neem dan contact op met Learnbeat via [email protected] of (020) 70 09 854.

Voor- en achternaam

E-mailadres


Wat wil je bestellen?


Activeer je licentie met een code die je na je bestelling ontvangt. Vul deze code pas in als je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Dit product wordt geleverd door Dedact BV, gevestigd op de 3e Binnenvestgracht 23L1, 2312 NR in Leiden. Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereiken via [email protected] of 020-7009854. Op dit product is de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. Ben je niet tevreden? Stuur binnen deze termijn een e-mail naar [email protected] met vermelding van het factuurnummer. Wij deactiveren dan je licentie en storten het aankoopbedrag terug. Op dit product zijn de gebruikersvoorwaarden van toepassing. Ons privacybeleid vind je hier. Dedact BV is ingeschreven bij de KvK onder nummer 34392982 en het btw-nummer is 8224.36.590.B01.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?