Geef hier jouw bestelling voor GO21_ in Learnbeat door!

Een goed begin is het halve werk! We weten hoe belangrijk het is voor docenten dat zij vanaf week één met Learnbeat aan de slag kunnen. Om de start van het schooljaar goed te kunnen voorbereiden, horen we graag met hoeveel leerlingen je wilt werken met GO21_ in Learnbeat. Vul onderstaand formulier in, en wij zorgen dat je direct na de zomervakantie kunt starten.

Ook wanneer jullie bestellen via bijvoorbeeld Van Dijk, Iddink of OsingaDeJong ontvangen we graag de informatie. De bestelde aantallen beschouwen wij in dit geval als indicatie, de definitieve aantallen geeft u uiteraard door aan de distributie. Wij zorgen ervoor dat de leermiddelendistributeur beschikt over de juiste titelinformatie en houden in de gaten of de distributie de bestelling tijdig bij ons plaatst. En mocht er een vertraging zijn, dan zorgen wij er met onderstaande informatie voor dat docenten en leerlingen toch gewoon aan de slag kunnen.

Als jullie de producten rechtstreeks bij Learnbeat bestellen, gebruiken wij de gegevens in dit formulier als de daadwerkelijke bestelling op basis waarvan wij zullen factureren. Uiteraard ontvang je een bevestiging van de ingevulde gegevens en kun je tot de start van het schooljaar wijzigingen of aanvullingen doorgeven.

  Contactgegevens  Bestelling

  Bestelmethode

  Aantal

  Product

  EAN

  GO21_ digitale geletterdheid
  digitale licentie

  9789464134087

  GO21_ digitale geletterdheid + typecursus
  digitale licentie

  9789464138986

  EasyStart by G021_
  digitale licentie

  9789464139532